Restaurang i Linköping med vinbar och temakvällar

Råvaror från lokala leverantörer

Vi på Meetly är stolta över att kunna servera ärlig mat, som framställts av bästa tänkbara råvaror från lokala leverantörer, bla kött från Bondens skafferi, fisk och skaldjur från Knolds, bröd från Ronaldos, dryck från Brunneby och Rudenstams, glass från Grenna, chark från Fors säteri och ost från Jurss mejeri.

Boka bord eller event

Söker du en restaurang i Linköping att boka in en After work din födelsedagsfest, promoveringsfest, ditt företags personalfest eller vilken fest som helst på? Prova då Meetly, vi arrangerar event för 6-66 personer helt enligt era önskemål. Kanske med en vinprovning? Ring Torsten på 013-50050 för ett förslag. Bordbokning går också bra på telefon eller via bokningsförfrågan här nere i högra hörnet. Specialkost? Ring så fixar vi det.

Restaurang i linköping

Letar du efter en charmig restaurang i Linköping, som ligger lite avskilt från stadens vimmel? På Meetly i Vallastaden kan du luta dig tillbaka, pusta ut och njuta av ditt sällskap och den sköna atmosfären medan vi tar hand om maten och drycken. Här är du välkommen på såväl en snabb vardagsmiddag som en festlig helkväll. Är ni 6 personer eller fler bokar vi gärna ett specialarrangemang för er, helt enligt era önskemål. Ring Torsten på 013-50050 så pratar vi vidare!

Lördag hela veckan

Hos oss på Meetly inviger vi veckan med slatt-tisdag, där vi gör av med helgens viner för att få plats med nya smakupplevelser kommande fredag. Riktigt bra vin till bra pris utlovas! Tätt efter följer kött-onsdag och fisk-torsdag, där vi, utöver ordinarie meny,  serverar trerätters middag efter tema tillsammans med matchande viner. På fredagkvällarna är det streetfood som gäller, med läckra smårätter och läskande vindrinkar på kanna. Perfekt för en after work eller kompishäng för att fira att helgen är på ingång. På lördag provar vi helgens viner tillsammans med våra gäster, varav vissa tar en avsmakningsmeny som matchats till de aktuella vinerna.  Självklart har vi alla kvällar även andra rätter att erbjuda dem i ert sällskap som inte gillar kvällens tema.

Smörrebröd, tarteletter & belgiska våfflor

Både fredag och lördag öppnar vi extra tidigt, så att du kan njuta av lunch eller fika med smörrebröd, tarteletter och himmelskt frasiga belgiska våfflor. Varje lördag serveras även en brunchmeny, som består av allt från nybakat bröd och omelett till smörrebröd och våfflor. På vår restaurang i Linköpings ytterkant kan du njuta av en lugn och behaglig stämning med hög mysfaktor, medan vi serverar er en välförtjänt helglyx.

Mat och vin

Meetly är troligen den restaurang i Linköping som erbjuder det bredaste vinsortimentet med över 80 titlar på glas. Vi har vin för alla smakriktningar. När vi tar fram våra maträtter försöker vi alltid jobba på ett okomplicerat sätt med ett ”less is more”-tänk, där vi använder så få ingredienser som möjligt. Detta för att  matcha  maten till de viner vi rekommenderar för att möta upp vinernas smakrikedom, sötma, syra, beska och struktur och spegla deras specifika aromer.

Välkommen

Copyright 2020 ©

Meetly Restauranger AB

Org nr: 559117-2605

Bokningsförfrågan

Skicka en bokningsförfrågan så återkopplar vi med bekräftelse eller alternativa tider.