Restaurang i Linköping med vinbar och temakvällar

Råvaror från lokala leverantörer

Vi på Meetly är stolta över att kunna servera ärlig mat, som framställts av bästa tänkbara råvaror från lokala leverantörer, bla kött från Bondens skafferi, fisk och skaldjur från Knolds, dryck från Brunneby och Rudenstams, chark från Fors säteri och ost från Jurss mejeri.

Boka bord eller event

Söker du en restaurang i Linköping att boka in en After work din födelsedagsfest, promoveringsfest, ditt företags personalfest eller vilken fest som helst på? Prova då Meetly, vi arrangerar event för 6-66 personer helt enligt era önskemål. Kanske med en vinprovning? Ring Torsten på 013-50050 för ett förslag. Bordbokning går också bra på telefon eller via bokningsförfrågan här nere i högra hörnet. Specialkost? Ring så fixar vi det.

Restaurang i linköping

Letar du efter en charmig restaurang i Linköping, som ligger lite avskilt från stadens vimmel? På Meetly i Vallastaden kan du luta dig tillbaka, pusta ut och njuta av ditt sällskap och den sköna atmosfären medan vi tar hand om maten och drycken. Här är du välkommen på såväl en snabb vardagsmiddag som en festlig helkväll. Är ni 6 personer eller fler bokar vi gärna ett specialarrangemang för er, helt enligt era önskemål. Ring Torsten på 013-50050 så pratar vi vidare!

Lördag hela veckan

Hos oss på Meetly inviger vi veckan med slatt-tisdag, där vi gör av med helgens viner för att få plats med nya smakupplevelser kommande fredag. Riktigt bra vin till bra pris utlovas!  På lördag serverar vi vår Wine-dining till bokade gäster. En meny med vinet i centrum. 6 viner matchas till 6 smårätter och 3 stickers, en avsmakningsmeny som matchats till de aktuella vinerna.  Självklart har vi alla kvällar även andra rätter att erbjuda dem i ert sällskap som inte gillar kvällens tema.

Mat och vin

Meetly är troligen den restaurang i Linköping som erbjuder det bredaste vinsortimentet med över 80 titlar på glas. Vi har vin för alla smakriktningar. När vi tar fram våra maträtter försöker vi alltid jobba på ett okomplicerat sätt med ett ”less is more”-tänk, där vi använder så få ingredienser som möjligt. Detta för att  matcha  maten till de viner vi rekommenderar för att möta upp vinernas smakrikedom, sötma, syra, beska och struktur och spegla deras specifika aromer.

Välkommen

Copyright 2020 ©

Meetly Restauranger AB

Org nr: 559117-2605

Bokningsförfrågan

Skicka en bokningsförfrågan så återkopplar vi med bekräftelse eller alternativa tider.