Vinprovning i Linköping varje lördag på Meetly Vallastaden.

Vinprovning i Linköping

Välkommen på vinprovning i Linköping! På Meetly brinner vi för vin och vill gärna sprida vårt intresse för denna goda dryck. Därför erbjuder vi vinprovningar i olika former. Är ni 6 personer eller fler bokar vi gärna ett specialarrangemang för er, helt enligt era önskemål och valfri kväll i veckan. Ring Torsten på 013-50050 och diskutera upplägget.

Vinprovar-lördag

Utmana dina vinpreferenser och prova lite nya grejer på Meetly! Inför varje helg tar vi hem 6-8 nya och spännande viner, som vi serverar på glas eller tasting (5 cl). Vinerna hämtas vanligen från det senaste släppet i det tillfälliga sortimentet och vi väljer gärna unika, hantverkstillverkade viner lite utanför det konventionella. Du bestämmer själv hur många och vilka viner du vill smaka på, och vi vägleder dig gärna genom vinprovningen. Boka gärna ett bord och stanna hela kvällen, för att avnjuta vinerna tillsammans med en avsmakningsmeny som matchats till helgens viner. Kan du inte komma på lördag så går det bra att provsmaka vinerna redan på fredag, eller på slatt-tisdagen veckan efter.

Wine-dining vinprovning till en 6 rättersmeny

På vår Wine-dining, lördagar kl 19 serveras spännande viner som matchats till 6 smårätter och 3 stickres. Då erbjuds du möjlighet att provsmaka riktigt bra viner. En helkväll med vin och god mat.

Hjälp oss tömma flaskorna på Slatt-tisdag

Vi behöver plats för nya viner till kommande vinprovningar. Varje tisdag säljer vi därför ut det som finns kvar i öppnade flaskor till riktigt bra priser. Köket serverar bla en Meetly-bricka full med vinvänliga delikatesser.  

Välkommen

Copyright 2020 ©

Meetly Restauranger AB

Org nr: 559117-2605

Bokningsförfrågan

Skicka en bokningsförfrågan så återkopplar vi med bekräftelse eller alternativa tider.