After work i Linköping, Vallastaden. Nära Linköpings universitet, science park och universitetsjukhuset.

Stenkast från Linköping Universitet

Vår restaurang & vinbar hittar du endast ett stenkast från Linköping Universitet. Endast tre minuters promenadväg, för att vara exakt! Vi ligger även på gångavstånd från både  Mjärdevi Science Park och Universitetssjukhuset. Ta med dig kollegorna, studiekompisarna, en vän eller bara dig själv och ett glatt humör. Vi lovar att bjuda  på en after work i Linköping som du sent kommer glömma! 

Boka bord eller event

Vill du boka in en privat after work, personalfest eller ett annat evenemang? Prova då Meetly, vi arrangerar event för 6-66 personer helt enligt era önskemål. Kanske med en vinprovning? Ring Torsten på 013-50050 för ett förslag. Bordsbokning går också bra på telefon eller via bokningsförfrågan här nere i högra hörnet. Specialkost? Ring så fixar vi det.

After Work i Linköping

På Meetly kan du njuta av en härlig after work i Linköping, som ligger lite bortom stadens vimmel i den charmiga Vallastaden. Hos oss luta dig tillbaka, pusta ut efter en lång arbetsdag eller studiedag och gotta dig tillsammans med studiekompisar, kollegor eller vänner. Mat och dryck tar vi hand om! Är ni 8 personer eller fler bokar vi gärna ett specialarrangemang för er, helt enligt era önskemål. Ring Torsten på 013-50050 så pratar vi vidare.

Ett festligt avslut på arbetsdagen

Visste du att tisdag faktiskt är den bästa dagen för after work? Det är nämligen då som vi på Meetly har vår populära slatt-tisdag. För att inviga en ny vecka med nya möjligheter gör vi av med helgens viner för att få plats med nya kommande helg. Här utlovas riktigt bra vin till riktigt bra pris! Vill du och kollegorna slå på stort rekommenderar vi vår Wine-dining som tar plats varje fredag och lördag. Ta chansen och prova nya, läckra smakupplevelser! Perfekt för vinälskare och gourmet entusiaster.

Barmeny varje kväll

Varje vecka tar vi fram 6-8 nya spännande viner att prova. Till detta serveras en barmeny med smakrika, vinvänliga smårätter som snabbt och enkelt serveras all öppen tid. 

Vinkväll på Meetly

Meetly är troligen den restaurang i Linköping som erbjuder det bredaste vinsortimentet, med över 80 titlar på glas. Vi har vin för alla smakriktningar. När vi tar fram våra maträtter försöker vi dessutom alltid jobba på ett okomplicerat sätt med ett ”less is more”-tänk, där vi använder så få ingredienser som möjligt. Detta för att  matcha  maten till de viner vi rekommenderar för att möta upp vinernas smakrikedom, sötma, syra, beska och struktur och spegla deras specifika aromer.

Välkommen

Copyright 2020 ©

Meetly Restauranger AB

Org nr: 559117-2605

Bokningsförfrågan

Skicka en bokningsförfrågan så återkopplar vi med bekräftelse eller alternativa tider.